tisdag 9 mars 2010

BVC

Bilder från Annies kalas i söndags.


Imorse kom mamma för att följa med till BVC och såklart gosa med Adam. Det känns konstigt och skönt att ha armarna fria några timmar. Adam är i väldigt stort behov av närhet just nu så då kan man ju inte göra så mycket hemma. Vilket inte gör så mycket heller. Klart vi ska mysa med honom när han har behov av det.

Besöket på BVC var lite spännande. Jag tippade på att han skulle gått upp 250g och Robert trodde han skulle gått upp 500g. Jag sa det till Robert att det kan han nog avskriva direkt. Vem tror ni fick rätt?! Adam hade gått upp 500g. 4295 väger han nu men han har ökat 1,5 cm i längd också. Det som är lite oroande är att huvudomfånget har bara ökat 0,5 cm på 4 veckor så därför ska vi väga och mäta en extra gång nu nästa vecka.

Men, nu ska vi försöka glesa ut matningarna lite. Adam behöver ju inte gå upp det dubbla än vad som är beräknat att en nyfödd ska gå upp på en vecka.

1 kommentarer:

Jullan sa...

Hur mycket ska huvudomfånget öka då? Just det, hur blev det med hans höga puls då? har de kollat nåt på det sen han föddes?