tisdag 18 maj 2010

Adam och hans kompisar


Är trött idag, eftersom herr mini vaknade redan vid 4 och väckte både mig och Robert. Så vi låg och myste alla tre i sängen på en sketen vardag. Gott. Vi gick iaf upp och åt och sedan lade vi oss igen och sov. Nu ligger Adam i vagnen ute och sover.

Igår ringde Anna och frågade om hon och Harry fick komma. Självklart. Vi hade hur trevligt som helst. Harry och Adam satt och pratade och det gjorde deras mammor rätt bra och =)

Idag kommer också Elin och Liam. Hoppas dom är vakna samtidigt och kanske kan socialisera sig lite med varandra. Sist höll de varandra i handen. Ni ska jag isf stå med kameran i högsta hugg.

En annan "nyhet" är att nu vet jag orsaken till mina så-in-i-helvetes-jävla-smärtor i rygg och mage. Jag hade förhöjda levervärden så det är gallsten som är boven i dramat. Så läkaren har skickat remiss till en kirurg så nu blir det väl operation. Läkaren på vårdcentralen trodde inget annat. Som tur är så är det ju en enkel operation om allt går som det ska! Synd bara att det är så lång kö här. Över 13 veckor. Hoppas bara att det inte blir värre innan för då kan man må rätt kasst.

1 kommentarer:

Jullan sa...

Men usch! Stackars dig! :(