torsdag 24 juli 2008

Sunshine...

...är vad det är. Är så härligt att gå ut tidigt på morgonen, lättklädd, och känna hur solen värmer upp kroppen och väcker den till liv. Så härligt. Tagit en lugn morgon idag med, jag är bra på det ;) Gick sedan ut och rensade ogräs och plockade en hand full med riktigt röda, mogna, söta smultron....mmmmums.

Ada har också tagit det lugnt idag. Har sovit i dockvakgnen. Känns lite lustigt att ha en dockvagn i huset och tänkte ställa ner den i källaren. Men nu kan jag inte med det när hon jämt ligger där i och sover. Så här låg hon förut:




Hade namnsdag igår, idag med faktiskt. Fick ett kort från familjen =) Snart bär det av in till stan för att skriva testamente och sedan blir det sjukhuset som gäller. Jobbar kväll.

1 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS ! :) såg det igår, men va lite sent att skriva då haha. jag tror jag ska ta ett kik efter lite gott i er trädgård nästa gång *L* :D känner igen de där kortet, är från jobbet hihi. korten förföljer en när man jobbar.. det är verkligen jätte trist nu när det inte är några folk på stan :( kramar M